U bent hier: » startpunt website » luisterplaats

Nijkerkse

Nijkerkse

Klokkenspelvereniging

 /
Nijkerkse Klokkenspelvereniging.

Luisterplaats


De beiaard is in de hele binnenstad goed te horen, maar voor liefhebbers die zich wat meer willen kunnen concentreren is er de NijKV-luisterplaats.
Adres: Het Tabakshuis, Nieuwstraat 11.


Het beluisteren van de concerten kan natuurlijk overal in het centrum van Nijkerk, maar als u wat geconcentreerder (en gegarandeerd droog) wilt luisteren, kunt u terecht op de speciale luisterplaats van de Nijkerkse Klokkenspelvereniging. Na afloop van de bespelingen gaan de meeste luisteraars naar de toren ingang om de beiaard met applaus te belonen voor zijn/haar spel.

De luisterplaats bevindt zich op het terrein van het zgn. Tabakhuis, een prachtig gerestaureerd historisch pand, Nieuwstraat 9. Het NijKV-bestuur heeft een partytent om luisteraars zonodig beschutting te bieden. In een eveneens historische schuur worden de spullen (stoelen, tent e.d.) opgeborgen. Het bestuur heet luisteraars graag welkom op de luisterplaats! De toegang is gratis.

Vanaf ongeveer een kwartier voor aanvang van het concert is de luisterplaats geopend. Het is overigens geen probleem om pas na het begin van het concert de luisterplaats op te gaan, of die voor het einde van het concert te verlaten. De luisterplaats wordt ter beschikking gesteld door 4D Architecten, die een deel van hun pand aan culturele activiteiten uit Nijkerk ter beschikking stellen. Het NijKV-bestuur is 4D Architecten daarvoor zeer erkentelijk!


:.  Actueel   .:.  Aanbeveling   .:.  Disclaimer   .:.   Nieuwsbrief   .: 
:.  Persberichten   .:.  E-mail   .:.   Sitemap  .:

Creative Commons License
Nijkerkse Klokkenspelvereniging 2008-2017

informatie op de website van de Nijkerkse Klokkenspelvereniging is in licentie gegeven
volgens een Creative Commons Naamsvermelding-Niet-commercieel-Gelijk delen 3.0 Nederland licentie


Afb.: Toegankelijke en betaalbare website nodig? Kijk eens bij HeRiAn internetdiensten te Nijkerk.

Pagina geladen in 0.0122 seconde