U bent hier: » startpunt website » concerten » zomeravond

Zomeravondconcerten

Zomeravondconcerten: Elke zomer worden er beiaardconcerten verzorgd door gerenommeerde beiaardiers uit binnen- en buitenland waaronder de winnaar van het Internationale Beiaard- concours van de Nederlandse Klokkenspelvereniging. Verder worden ook de ex-beiaard- studenten uitgenodigd die vorig jaar voor hun examen zijn geslaagd en doorgaans ook minstens een meideun hebben verzorgd. De concerten vinden steeds op dinsdagavond plaats van 20.00-21.00 uur.

beiaardconcerten 2022

dinsdag 14 juni 2022 Boudewijn Zwart & Wim Ruitenbeek: Openingsconcert Beiaard (WR) met Orgel (BZ)
dinsdag 28 juni 2022 Frans Haagen o.a. Kampen, Doesburg, Zutphen en docent NBS
dinsdag 12 juli 2022 Carl van Eyndhoven Tilburg en Mol (B) en docent Lemmens Instituut
dinsdag 26 juli 2022 Boudewijn Zwart o.a. Nijkerk
dinsdag 9 augustus 2022 Eddy Mariën o.a. Mechelen, Meise en docent beiaardschool Mechelen
dinsdag 23 augustus 2022 Hans van Heemst Goedereede, afgestudeerd NBS master in 2021
dinsdag 6 september 2022 Boudewijn, Wim en Hans Broekhuijsen: Slotconcert Beiaard (WR), Piano (BZ) en saxofoon

De concerten beginnen om 20.00 uur en eindigen om 21.00 uur.
Tijdens de concerten is de luisterplaats, voor de H. Catharinakerk, Holkerstraat 9, geopend. Toegang gratis.
Stoelen, plaids voor als het koud is, beschutting tegen de regen en programmaÔÇÖs zijn hier beschikbaar.

:.  Actueel   .:.  Disclaimer   .:.   Gevensverwerking   .:.   Nieuwsbrief   .:

Nijkerkse Klokkenspelvereniging 2008-2023